• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 17/2

I dag har jag varit till min husläkare och fått penicillin mot min halsfluss. Doktorn tyckte dock inte att man borde ha så svullna lymfkörtlar som jag har, så han tyckte att det var bäst att ta lite prover på en gång. Om två veckor ska jag glida förbi nån dag och kolla läget. Ett riktigt trevligt möte med sjukvården var det ändå. Min läkare var riktigt trevlig, och damen som tog mitt blodprov hade schysst humor. ”Än är det ingen av mina patienter som har dött”, sa hon bland annat. Det kändes tryggt. Nu är det bara att vänta på att penicillinet verkar. Jag borde verkligen ta och klippa mig snart, men jag vet inte hur. Nu när jag bara har låtit det växa i två-tre månader så ser det inte så kul ut.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.