• Okategoriserade
  • 0

Söndag 20/2

I morgon är det dags att jobba igen. Det börjar bli tröttsamt att vara sjuk, så det är på tiden. Massor att ta tag i är det verkligen, men det ska bli kul. Gårdagens Melodifestival var rätt trist måste jag säga. Trista låtar och den tråkigaste mellanakten jag varit med om. Svenne & Lotta. Snälla, de var ju bara sorgliga. Dessutom är det ojämn nivå på programledarna. Första delfinalen med Shan Atci och Alexandra Pascalidou var gala och fest, men gårdagens kändes bara som en avslagen efterfest. Spännande dock att se en gammal Z-TV-kompis som Erik Haag tillbaka i rutan. Bokreans bästa tips: ”Ett öga rött” av Jonas Hassen Khemiri. Finns på Akademibokhandeln för 69 kronor och på Åhléns för 55 kronor. Köp!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.