• Okategoriserade
  • 0

Måndag 21/2

MTV har blivit trist. Det är för lite musik och mer och mer skräpsåpor. När jag började kolla på MTV var det för att de spelade musik och för att de hade roliga liveprogram med bland andra Ray Cokes. Då var MTV annorlunda. Nu är de mest streamlinade. För att inte tala om Z-TV, som verkligen har gått ner sig. Över till nåt annat: Nu orkar jag verkligen inte höra ett enda ord till om flodvågskatastrofen. Jag undrar vad media håller på med. Hur mycket kan man egentligen få ur den här storyn? Och då menar jag den oändliga debatten om vem som gjorde fel och vem som hade vilken information. Offren och hjälpsändningarna har fortfarande min uppmärksamhet. Dagens big ups till Killingänget som gjort Fyra nyanser av brunt med bravur. Imponerande starka berättelser. I morgon: Bokrea!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.