• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 22/2

I dag har jag storfyndat på bokrean. Sju böcker blev det, den största på hela 2750 sidor. Det är Websters Dictionary som kommer att pryda sin plats i bokhyllan. Men det bästa inköpet var ändå ”The Virgin Encyclopedia of Popular Music”. Den väger in på drygt 700 sidor och har information om de flesta artister du kan tänka dig. Dessutom blev det några designböcker (bland annat ”Design for impact” om informationsmaterial på flygplan), boken om lasermannen och ”Två nötcreme och en moviebox”. Jag började läsa den i går och den verkar lovande. Speciellt kul är det förstås eftersom Filip Hammar kommer från Köping och jag känner igen en del folk och platser.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.