• Okategoriserade
 • 6

Mac Pro är här!

Nu sitter jag vid min nya Mac. Det märks att den är snabbare. Så här blev resultatet från det utlovade prestandatestet: Power Mac G4: 64 poäng
Mac Pro Xeon: 145 poäng En tydlig skillnad, och det känns ju bra att det är så när man köper en ny dator. Just nu flyttar jag mest data mellan datorerna, installerar program och widgetar och ställer in allt som jag vill ha det.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. David skriver:

  Jag som inte fattar det där med Mac, vad är det för poäng? Får de poäng för hur snygg de är? (inte bara så klart…)

 2. Mattis skriver:

  Poängen utgår från att en PowerMac G5 får 100 poäng. (Eftersom det är ett gratisprogram så är det utvecklarens egen maskin som får 100 poäng). G5 är modellen mellan min gamla dator (G4) och min nya (Mac Pro). Poängen visar hur snabb datorn är.

 3. Pierre skriver:

  Jag har jobbat ganska mycket i Windows men dras alltid tillbaka mot Mac OS. Känner mig mer produktiv i den miljön – för det mesta fungerar det bara, utan att man behöver fundera över drivrutiner eller obegripliga dialogrutor. Dessutom har vi ju fortfarande inte sett ett enda verkligt virus för Mac. Ruskigt skönt. Att burkarna dessutom är snyggt designade har nog också med valet att göra…

 4. Mattis skriver:

  Operativsystemet Mac OS X är ju så mycket smidigare att jobba med än Windows.

 5. Hull skriver:

  Är den tyst då?

 6. Mattis skriver:

  Det är nästan kusligt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.