• Okategoriserade
 • 4

Gooh!

I dag testade jag Gooh för första gången. Gooh är ett samarbete mellan Operakällaren och Lantmännen. De har skapat måltidsbutiker där man kan köpa färdigmat att värma i mikron. De firar nu ett år och i en kampanj i tunnelbanan lockar de med köttbullar för bara 35 kronor. Jag gick på det och köpte köttbullar med rårörda lingon och minimorötter till. Och jag blev inte besviken! Det var verkligen den godaste färdigmaten jag har ätit. Och lingonen fick man i en liten burk vid sidan om så att de inte skulle bli varma och konstiga när man värmde maten. (Man kunde välja inlagd gurka i stället om man ville.) När jag skulle värma maten blev jag dock lite konfunderad. Så här står det nämligen: ”Värm på full effekt i ca 3 min beroende på mikrovågsugn. Signalen hjälper till att tala om när maten är klar.” Jag tyckte att det var väldigt konstigt skrivet. Det är klart att folk fattar att mikron plingar till när den är klar. Varför skriver de det? Men det visade sig att det var själva förpackningen som började tjuta när maten var klar. Fiffigt! » Gooh! webbplats

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Kamilla skriver:

  Coolt med tjutande förpackning! Måste testa.

 2. Mattis skriver:

  Tyvärr finns Gooh bara i Stockholm, men det kanske finns andra som använder samma lösning.

 3. Lisa skriver:

  Gooh! tillhör absolut en av de nya favoriterna när det gäller tamedigmatpåtåget vid stationen. Även om de har mest utbud för köttätare.

 4. Mattis skriver:

  Ah, det har jag inte tänkt på. Och inte de heller tydligen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.