Snygg silo

I helgen har jag varit hemma i Köping. Lillasyster har flyttat (bara från första våningen till tredje, men ändå.) I går bar vi grejer och ställde i ordning i nya lägenheten, och i dag städade vi ur den gamla. Jag har bland annat putsat fönster och skurat kyl och frys. När vi äntligen var klara och hade sagt hej då till den gamla lägenheten gick vi upp till den nya för att pusta ut. Väl där upptäckte vi att ett väggskåp i köket som den förra hyresgästen hade lämnat kvar hade ramlat ner. Det var kolonialvaror och glassplitter över hela golvet. Bara att börja städa igen. På vägen hem såg jag att de hade börjat riva silon i Köpings hamn. Jag tog en bild från perrongen. Tyvärr hade jag inte min riktiga kamera med mig, och den här bilden visar inte riktigt hur coolt det såg ut.

Du gillar kanske också...

4 svar

  1. Mattis skriver:

    Spännande! Men jag får inte riktigt ihop bilderna.

  2. Syster skriver:

    Tack så mycket för all hjälp i helgen!!

  3. Mattis skriver:

    Det var bara kul!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.