Ka-ching!

Jag känner mig lika otäckt rik som Lydia nu när jag både har bokat en resa till Tunisien över nyår och köpt en ny kamera på en och samma dag. Den 28 december åker jag och Kenneth till Tunisien för att få lite varmare dagar än här hemma. Det ska bli skönt. Chefen bjussade också på ett par betalda lediga dagar mellan jul och nyår. Dessutom blev det som sagt en ny kamera i dag. En Nikon D300. Den lanserades i går och jag har hört folk som köat för att få en ända sedan den presenterades i augusti. Jag trodde att jag inte skulle kunna få tag i en förrän nästa år. Men jag ringde Expert Foto på Götaplatsen och där hade de kameror, så det var bara att gå in och dra kortet. Dessutom blev det inte dyrare än att köpa den på nätet. Min nya favvobutik! Så nu ska jag leka lite och plåta alla som kommer och fikar på söndag. För då är det julmustpremiär!

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Lydia skriver:

  Jasså, har du också börjar sälja knark?

 2. Mattis skriver:

  Ja, jäklar vad det drar in pengar. Bra tips!

 3. Helene skriver:

  Ja just det, du är ju sån som håller på det. Jag har druckit must sedan november 🙂

 4. Mattis skriver:

  Vilken dekadens!

 5. Syster skriver:

  Jag håller med dig bror, ingen julmust förrän 1:a advent!

 6. Mattis skriver:

  Nu har jag äntligen fått dricka hur mycket som helst!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.