Söndag 3/7

I dag bär det av till kongressen. Vi har ju chartrat ett tåg som går från Hallsberg till Piteå. Klockan två i morgon är vi framme. Jag kliver på här på centralstationen, där Fritte också dyker upp och Totte finns redan med på tåget. Sen ska folk få dansa på tåget! Det kommer att bli en kanonstart på kongressen! Jag har beställt en taxi som kommer och hämtar upp mig. Jag har en hel del grejer som jag måste få med mig. Bara i dag har jag varit två gånger till kansliet och hämtat grejer som ska med och som folk har glömt. Men nu tror jag att jag har allt. Det är två skivspelare, två egna väskor, två väskor med kongressgrejer och dessutom två kartonger. Plus kameraväskan, förstås. Puh. Hoppas att jag hittar en bagagevagn på centralen. Jag avslutar med en bild på det senaste anslaget i min port. Suck.

Du gillar kanske också...

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.