• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 7/7

Det är kongress. Som vanligt fullt ös hela tiden. En hel del grejer att fixa och problem att lösa. Det började redan innan tåget gått i söndags kväll. På informationstavlorna stod det fel, och det verkade som att tåget skulle gå till Umeå, eller kanske till Nyfors. Hur som helst var det en trevlig resa med massor av folk och bra DJ:s i discovagnen. Lunchen var det däremot sämre med eftersom SJ inte hade fixat så att all mat var kyld. Väl framme var det dags att rodda invigning. Det saknades ljud som vi hade beställt och det kunde arrangörerna inte lösa. Vi fick helt enkelt plocka fram grejer själva och så funkade allt. Vi fick dock stressa lite eftersom buffén tog längre tid än beräknat. Men alla var glada och att Jonas Ljung var på plats höjde stämningen. Jag gjorde en liten insats som konferencier, och fick oväntat mycket cred för det. Efter att vi hade avklarat vår del av invigningen var det dags att ansluta till IOGT-NTO och Junis, som självklart var försenade. UNF:arna fick alltså sitta och vänta på en läktare tills gamlingarna hade ätit klart. Suck. Vi hade kunnat låta Jonas hålla på längre och slippa nån trist underhållning som var sämre än en lokalrevy. Nåväl, efter det har det mesta flutit på bra. Fredrik och Totte har spelat bra musik (och solat och badat). Vi har sålt massor av grejer i UNF-shoppen och jag har vunnit pengar på poker.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.