• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 14/7

Seriöst, de måste skämta med oss. Kvällstidningarna sätter nya rekord i att förvilla läsarna. De mest tydliga exemplen kom efter tisdagens Allsång på Skansen. Expressen lockade med Carolas skandal – hon slängde ut en blomma i publiken. Snälla, vem bryr sig? Expressen fortsatte i dag Carola-historien med en löpsedel om hur Carola ber om ursäkt till publiken. Men Aftonbladet tar ändå priset med sin löpsedel om Helena Paparizous bröstchock. Den väldigt korta artikeln pratade sen om hur noga hon varit med att brösten inte skulle synas i tv. Suck. I morgon är sista dagen på jobbet – sen är det semester. Då far jag till Köping över helgen. Sen ska jag softa – jag har inte riktigt hämtat mig från kongressen än. Apropå kongressen så skiver en kompis så här i sin dagbok: ”Mathias förresten… Han överraskade nog oss alla med sin speedade insats som konferencier. Och bra var han ju också.” På invigningen gästade Jonas Ljung, som jag upptäckte på Munktorpsteaterns 30-årsjubileum förra året. Han är verkligen grymt bra! Passade perfekt vid ett sånt här tillfälle. Årets kongress var den bästa på länge. Jag hade kul hela tiden. Men vi undrade vart allt folk tog vägen hela tiden. Det var glest på discot och på nattcaféet och i masslogin (jag var bara där på besök, jag sov på hotell). Men det var ju strålande sol hela tiden så folk var väl utomhus i stället. Kvällstid höll jag mig mest inne, ute var det galet mycket mygg.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.