• Okategoriserade
  • 0

Söndag 17/7

Den här veckan var den sista som jag jobbade innan semestern. Typiskt då att jag skulle bli sjuk i fredags. Nu börjar det i alla fall bli bättre, även om jag inte är helt okej än. Det värsta var att jag missade en kompis 30-årsfest eftersom jag låg här och frös i värmen. Inte kunde jag få några pengar tillbaka på tågbiljetterna från snål-SJ heller. Eller så var det jag som var snål när jag bokade dem… En viktig text som man borde ha koll på: Aftonbladet. Till sist. TV4 gör om programmet ”Vem vill bli miljonär” till ”Postkodmiljonären”. Vadå postkod? Postnummer heter det. De har helt enkelt direktöversatt från holländska utan att tänka.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.