• Okategoriserade
  • 0

Lördag 23/7

Första veckan av semestern är snart slut. Trist väder har det varit , men jag har mest softat. Nu är det dags att ta tag i det där med storstädning och tvätt. På torsdag bär det av till Göteborg. I går såg jag och Kenneth nya Wallander-filmen Steget efter. Riktigt bra, måste jag säga. Boken är ju en bra förlaga, så det var bra att den förvaltades väl. Häromdagen såg jag också the Aviator. Också en riktigt bra film. Lite hattigt klippt på sina ställen, men annars bra. Jag tror att det är dags för nya glasögon. Jag kommer inte riktigt ihåg när jag bytte senast, men det var i Borlänge nån gång. Nu ska jag bara försöka hitta några schyssta bågar, och det är inte lätt. De flesta är för breda för mitt smala ansikte, eller har fula loggor på sig. Varför kan det inte bara finnas snygga bågar utan fula märken? Jag skulle betala extra för att slippa det. Bästa spelet på internet: Betapet. Säg till om du vill spela – jag är på. Dagens låt: Kungen av bröd

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.