• Okategoriserade
  • 0

Måndag 25/7

Lön! Wohoo! Jag passade på att köpa billiga böcker på Drottninggatans Bok och Bild. De är bra. Fyra böcker för 155 spänn. Som hittat. Men det luktar lite spya utanför, det får de styra upp. Ett tips förresten: De har ”Ett öga rött” för 44 kronor, inbunden. Men se upp för pocketen, den kostar en tia mer. Jag fortsatte till Akademibokhandeln, som har bra koll på designböcker. Förlaget Taschen firar 25 år och har kommit ut med en serie billiga böcker. Du hittar dem också adlibris.se. Där hittar du även den här boken om Mudammad Ali. Har du råd? Till sist köpte jag en till hårddisk till Macen. Nu har jag tre stycken och totalt 380 GB utrymme. Det borde räcka ett tag. Sen har jag städat en del, och försökt få tag i en mopp. Tyvärr var det inte lika lätt som jag trodde. De var slut på de ställen där jag försökte. Jakten fortsätter i morgon. I morgon blir det också middag med ett par kompisar här hemma.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.