• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 10/3

I dag har det hänt en hel del! Först kom drinkboken. Äntligen! Nu är den klar och den ser riktigt bra ut. Känns skönt. Lite småmissar är det förstås som vanligt, men det är nog bara jag som tänker på det. Sen åkte jag och Kenneth till IKEA, som ju är världens bästa möbelhandlare. Alltid trevligt. I samma hus som IKEA Barkaby finns det en sportaffär som säljer cyklar. Där impulsköpte jag faktiskt en cykel. Jag skruvade ihop den i går kväll, och den är grym! Hoppas bara att jag får behålla den ett tag… Till sist köpte vi fiskar till akvariet på jobbet. Vi orkade inte riktigt vänta på att de skulle vänja sig vid temperaturen i akvariet, och öppnade påsarna rätt kvickt. Inte så bra egentligen, men de överlevde allihop. Och så har jag varit på bra bra humör hela dagen. Det behövs inte mycket.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.