• Okategoriserade
  • 2

Här köper du #billigaste skivorna

Det var ett tag sen, så nu måste jag passa på att tipsa om CD-Wow igen. Där finns de billigaste cd-skivorna du kan komma över. Ett album kostar vanligtvis 7 eller 8 pund, och det är gratis frakt. Alltså betalar du bara cirka 85–95 kronor för en skiva, och den kommer rakt hem i brevlådan efter några dagar. Fast gå inte in på CD-Wow.se, för då blir det dyrare. » Gå till CD-Wow.com

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. David skriver:

    Men, det där är ju skumt! Att det är billigare bara för att man handlar på .com istället för på .se. Det är ju (i princip?) samma innehåll på sidorna! Jag tackar i alla fall för upplyssningen om skillnaden.

  2. Mattis skriver:

    De har samma skivor oavsett adress, även svenska, så konstigt är det verkligen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.