• Okategoriserade
  • 0

Pokermästare

I kväll var det första gången vi spelade poker sen i våras. Jag bjöd på käk här hemma, och sen drog vi igång. Alla var rätt ringrostiga, men vi lyckades ändå få ett ganska bra flyt i det. Jag kände mig oväntat stark, och efter att ha slagit ut tre motståndare lyckades jag också vinna hela partiet och potten på 250 kronor. Så trots att jag bjöd på mat så gick jag med vinst. Och så fick jag mat över till i morgon också. Mums! Kvällens spellista:
Emma Nilsdotter: ”Från mig till dig” (2001)
Salem Al Fakir: ”Dreamgirl EP” (2006)
Getz/Gilberto: ”Getz/Gilberto” (1963)
”Crème de la crème two – More Philly Soul Classics and Rarities” (spår från 1970-1980, utgiven 2005) Efter partiet drog jag ut på en löprunda, och efteråt lovade Anton att vi ska tävla på 100 m för att se vem som är snabbast. Jag har ingen aning om hur snabb jag är, senast jag sprang 100 m måste ha varit nån gång på högstadiet. Det ska blir spännande att se hur det går.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.