• Okategoriserade
  • 0

Spaghetti x 2

I går var jag hem till Espen för att snacka omslag till skivan som hans band ska spela in. Jag fick tjuvlyssna på ett par låtar, och det låter riktigt bra. Jag skulle utan tvekan köpa albumet. Nu ska jag alltså göra ett omslag till skivan, så vi kollade på bilder och andra skivomslag och lyssnade på låtarna för att få inspiration. Jag tror att jag vet åt vilket håll jag vill gå, men jag har inga konkreta idéer än. Det ska bli spännande att jobba med det, för skivomslag kan bli riktigt snygga, samtidigt som det finns många usla. Espen bjöd på lunch medan jag var där, och det var mumsig spaghetti med köttfärssås. Själv lagade jag samma sak när jag kom hem på kvällen eftersom jag redan hade köpt grejerna till det. Det är ju gott så det funkar!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.