• Okategoriserade
  • 0

Söndag 2/11

Så har det blivit november. Handelns julerbjudanden står mig redan upp i halsen. Det är helt otroligt att de börjar mer än två månader innan julafton. I fredags var vi lediga. Skönt. Jag och Kenneth tog en tur till Skärholmen. Vi besökte bland annat den välkända loppmarknaden. Nog fanns det gott om grejer, men vi orkade inte riktigt leta efter nåt som var värt att köpa. Så länge det inte regnar är det också ganska behagligt höstväder nu för tiden. Efter besöket till Ikea har jag stuvat om lite i lägenheten. Det känns riktigt bra, speciellt att jag har fyllt de otaliga köksskåpen med en massa grejer. Kanske inte sånt man brukar ha i köket, men det gäller ju att utnyttja det utrymme man har.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.