• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 30/10

I dag var jag på Ikea med Kenneth och Åsa. Jag ville köpa nya bokhyllor så att jag äntligen skulle kunna byta ut mina gamla lagerhyllor modell Ivar, men jag var lite tveksam till att de skulle få plats i Åsas bil. Men två bokhyllor blev det, även om det var riktigt trångt i bilen på vägen hem. Det var inga problem att montera dem, men lite mindre plats för böckerna än innan. Men bra blev det, och det känns redan mysigare här. Nu ska jag bara ställa upp matbordet. Som Anton påpekade i gästboken kommer nästa skiva som jag köper att bli nummer 900 i samlingen. Därför måste jag tänka ut nåt bra som jag kan köpa. I morgon är vi lediga. Tack vare att vi har arbetstidsförkortning till 39,5 timmar i veckan kan vi får några såna dagar lediga. Det ska bli skönt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.