• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 29/10

I går lämnade jag äntligen in min trasiga jacka till en skräddare. Dragkedjan funkar inte och måste bytas. 250 kronor skulle det kosta, och det är ju ingenting jämfört med vad en ny jacka skulle kosta. Mannen bakom disken var väldigt försynt och bugade när han lämnade över inlämningskvittot till mig. Han påpekade också att det skulle bli en väldigt fin dragkedja. Ska bli spännande att se resultatet nästa vecka. I butiken luktade det mer som ett konditori än som på en kemtvätt, även om jag nu inte vet hur det brukar lukta på såna ställen. I måndags kväll åt jag på Pizza Hut för andra gången på kort tid. Deras pizzor kan man aldrig få för mycket av. Och är sällskapet schysst kan det inte bli annat än bra. I går lunchade jag med Becciz, som var i stan. Det är fusk att en del fortfarande har höstlov. Nåja, jag får väl nöja mig med en ledig fredag i stället. Vi åt på Il Piatto som ligger i närheten där jag bor. Massor av mat var det, den bildade bokstavligen ett berg på tallriken. Ett riktigt schysst matställe är det, men det ligger tyvärr lite väl lång bort från jobbet. I morgon blir det Ikea igen – vi var ju där i helgen. Men nu är jag sugen på några nya bokhyllor. Det är tur att man har lite connections till folk som har bil här i storstan.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.