• Okategoriserade
  • 0

Fredag 15/2

Var på kåren i går. Först var det förfest hos Åsa med god mat. Det var riktigt kul, även om Pictionary verkligen inte är mitt spel. Vi hade om möjligt ännu roligare när vi kom till kåren trots att det var lite folk. Jolåsörrusåatt… Det kan du läsa om i Tom-Tom.

Läste följande på Expressens kultursidor i dag:

"Kulturnyheterna på SVT har cirka en miljon tittare – varje vardagskväll. Svenska krusbär låg på cirka en och en halv miljon per program. Musik-tv:s konsert i Berwaldhallen i början av januari låg på runt två miljoner.

TV3:s Baren ligger och kämpar på mellan 150.000 och 300.000.

Det gäller för Aschberg, Erfors & Co att ta vara på de förfördelade minoriteternas intresse."

Där satt den!

I morgon bär det av till Stockholm för arbete med med UNFs webbplats. Har dessutom fått i uppdrag att utveckla en kampanjwebb för Skolvalet 2002. Det är Svea och Elevorganisation som tillsammans ordnar ett skolval för högstadiet och gymnasiet i hela landet. Det ska genomföras dagarna innan det rikiga valet. Nu vill de ha en webbplats för kampanjen men vill inte använda konsulter "som tar 2.500 kronor per timme". Så då blev det jag.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.