• Okategoriserade
  • 0

Blir det ett köp?

I kväll har bostadsrättsföreningen i mitt hus en extrastämma där de ska besluta om köp av fastigheten. Det ska bli spännande att se hur det går. Just nu gäller det bara om föreningen ska köpa hela huset, och sen ska varje hyresgäst besluta om de ska köpa sin lägenhet eller inte. Det går fortfarande att vara hyresgäst, även om huset blir bostadsrätter. I huset finns 200 lägenheter och 11 lokaler, och priset för fastigheten är 270 miljoner kronor. Insatsen för den lägenhet som jag bor i skulle bli 883.011 kronor, och boendekostnaden med ränta och hyra skulle bli 4.553 kronor per månad. Det skulle innebära en ökning med några hundralappar per månad. Nu är det hur som helst inte aktuellt att jag ska köpa någon lägenhet eftersom den inte är min, men intressant är det i alla fall.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.