Nya och gamla serier som är värda att se

463135-new-girl-new-girl

Jag har inte följt några tv-serier på ett tag, men har haft några gamla favoriter på lut som jag borde börja kolla på igen. Så jag satte igång med New Girl, och den blir faktiskt bara bättre och bättre för varje avsnitt. Jag är inne på säsong två och som tur är finns det 25 avsnitt så jag har några kvar. På gammal hederlig tv är de redan inne på säsong fyra, så jag har lite att ta igen.

En annan serie som har varit min favorit är The Big Bang Theory. Den har tyvärr gått åt andra hållet jämfört med New Girl och sjangserat. Den senaste säsongen, som sänds på tv nu, känns inte så kul. Får se om de lyckas vända det.

Ett nytt fynd är dock Forever. Serien handlar om en man med evigt liv, han jobbar som rättsläkare och hjälper en polis att lösa mord. I början känns han lite väl mycket som en kopia på Sherlock Holmes, och det finns väl en del luckor i berättelsen, men på det stora hela är det en riktigt bra serie.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.