• Okategoriserade
  • 0

Resumé

I lördags var jag och Anders på bio och såg ”The Dark Knight”, den senaste Batman-filmen. Jag gillade ju inte alls den förra, ”Batman Begins”, men den här var bättre. Den största bristen var dock att den är alldeles för lång. Två och en halv timme blir lite för mycket. Betyget blir dock en svag fyra. I söndags såg jag filmen ”Ping Pong Kingen”. En fantastisk svensk film, snyggt filmad, bra spelad och skönt tempo. Men den blir lite för forcerad mot slutet. En stark fyra är det hur som helst. I går var jag ute på en löprunda för andra gången i höst. Jag försöker komma igång igen efter att mitt knä inte pallade Göteborgsvarvet. Jag gjorde ett försök i somras också, men då pajade det igen på tredje rundan. Den här gången känns det mycket bättre, och jag hoppas att problemet ska vara borta nu. Jag måste ju vara på topp till nästa Göteborgsvarvet! I dag la jag 1.350 roliga kronor på ett trist busskort. Usch. I helgen blir det kanske Liseberg – för att åka attraktionerna den här gången. Snart stänger de för säsongen, så det gäller att passa på.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.