• Okategoriserade
  • 0

Lördag på stan

I går hookade jag upp med Totte på stan runt lunch. Vi hängde lite på Shelta och sen gick vi till Karlssons Garage för att äta. Jag körde på de klassiska köttbullarna. Solen sken för fullt och det var varmt och skönt på uteserveringen. Totte försökte undvika solens strålar. Efter lunchen begav vi oss till Andra långgatans Skivhandel och jag kom över tre bra skivor. På kvällen träffade jag Ola, Joel, Hanna och P på Liseberg. Vi köpte varsitt åkband och sen körde vi järnet. Det var ganska mycket folk, men inte så farligt långa köer, och de blev kortare för varje attraktion vi åkte. Så har man gjort det i år också. Kul!

Du gillar kanske också...

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.