• Okategoriserade
 • 13

Dags för fest

Den här veckan känns det som att det har varit fullt upp, men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad jag har gjort. Det är mest tvättande och matlagning och sånt. Sen har jag också letat efter en bröllopspresent. I helgen är det nämligen dags att åka till Stockholm igen och gå på Jenny och Jens bröllop. I kväll ska jag ha möte med IOGT-NTO:s göteborgskonsulent Malin och utvärdera det första numret av Profilen. Jag har en del tankar om hur arbetet ska gå ännu smidigare, och jag hoppas få en del återkoppling som gör tidningen ännu bättre. Jag har nu också anmält mig till Göteborgsvarvet nästa år. Det ska bli kul! Som jag skrivit om tidigare tävlar vi på jobbet i Svenska Designpriset (och Svenska Publishing-priset). Den 8 oktober är det dags för prisceremoni på Moderna Museet i Stockholm. Jag har fått äran att vara med, tillsammans med vår redaktionssekreterare. Vad jag ska göra om vi vinner har jag ingen aning om. Och om en vecka kommer Kamilla och hälsar på. Då blir det hockey och Håkan Hellström. Och så ska jobbet vara med på bokmässan. Undrar om jag slipper undan.

Du gillar kanske också...

13 svar

 1. Hull skriver:

  Du som snackat skit om hockey så jävla många gånger…

 2. Mattis skriver:

  Verkligen inte. Jag har bara inget intresse för det.

 3. Kamilla skriver:

  Visst är det roligt, Anton? Jag är bara rädd att han kommer att gå dit och hålla på Frölunda mot bättre vetande.

 4. Mattis skriver:

  Vad heter det andra laget? Är det de jag ska heja på?

 5. Hull skriver:

  Du har ju iaf sågat hockey med ord som "jättetråkigt". Det är väl en liten sågning iaf… 🙂

 6. Mattis skriver:

  Så långt kan jag nog sträcka mig.

 7. Jörgen skriver:

  Gardera dig och heja på båda lagen. De kämpar faktiskt lika hårt båda två. Och dessutom slipper du en snopen avlsutning på det hela om "ditt" lag förlorar.

 8. Mattis skriver:

  Det lag som vinner måste ju vara det som kämpar bäst.

 9. Kamilla skriver:

  Jörgen! Han kommer ju att skämma ut sig om han håller på bägge lagen. Vilket dåligt råd.

 10. Mattis skriver:

  Man vill ju inte vara nån tönt.

 11. Jörgen skriver:

  Mmm…kanske lite dåligt råd. Jag är ju ingen fena på sport direkt. Men Mathias, här får du en hejaramsa du kan köra i alla fall: "In med bollen i mål, in med bollen i mål"

 12. Mattis skriver:

  Jag ska testa den. Den verkar rolig!

 13. Kamilla skriver:

  Jag tror jag ska be Andreas ta med Qarin på hockey i stället…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.