Min tidning! Och en ful

I går köpte jag mat på thaistället vid Mötesplatsen. Medan jag satt där och väntade fick jag syn på nåt bekant. Det visade sig att ett exemplar av Agenda låg bland deras tidningar. Dessutom med en framsida som jag har formgivit, och som jag är nöjd med. Framsidan på Agenda har en tendens att inte vara så bra. Se bara exemplet nedan från senaste numret. Riktigt illa, säger jag. Är det nån som kan förklara vad bilden föreställer? Jag tror nämligen inte att det framgår.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Jörgen & Ove skriver:

  Thailand på ny väg: alltså är det en thailändsk vägarbetare på bilden.

 2. Mattis skriver:

  Nej. Och vad gör Volvo-loggan mitt i bilden?

 3. Jörgen skriver:

  Det är en thailändsk abortmotståndare som demonstrerar, därav "VOLVO for life".

 4. David skriver:

  Men tittar man inte ut ur ett fönster från en Volvo-bil och ser munkarna i Burma (som flytt till Thailand)?

 5. Mattis skriver:

  Nästan. Det är en munk som välsignar en ny bilhall i Bangkok. Fotografen står inne och plåtar genom en frostad glasruta med texten “Volvo -¬†For life”.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.