• Okategoriserade
  • 0

Fast i snöstormen

I dag jobbade jag lite längre än vanligt. Vid halv sju var det dags att åka hem. Jag valde att ta tåget som gick 18.45, i stället för bussen som gick 19.02. Dels eftersom de kommer fram ungefär samtidigt, och dels för att jag tänkte att det skulle vara dåligt väglag och kanske problem längs vägen på grund av snön. Det blev så klart tåget som fick problem. I Hindås blev vi stående, och det tog en halvtimme innan personalen kunde berätta att det låg ett träd över spåret och att det skulle ta minst en timme att få bort det. Lyckligtvis fanns det en busshållplats i närheten, så vi kunde ta en buss och efter ett par byten var jag hemma i Göteborg igen vid halv tio. Lite senare än väntat.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.