Hyckleri

I dagarna har alla anställda på kansliet fått UNF:s manual för den nya grafiska profilen, och den är på väg med posten till alla anställda ute i landet. När Kajsa hade läst den frågade hon mig om det inte var hyckleri att använda ett typsnitt som är så likt Comic Sans, när jag alltid klagar på att folk använder det i fel sammanhang. För ett ögonblick trodde jag att nåt hade blivit fel i trycket och att det var fel typsnitt på något ställe. Men det visade sig att Kajsa tyckte att typsnittet Freight Sans är väldigt likt Comic Sans. Ibland undrar jag varför jag ens håller på. Men vi fick oss ett gott skratt i alla fall.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Jojjo skriver:

    Oj. Helt galet. Fast säkert en nyttig nära-verkligheten-upplevelse för oss typsnittsnördar. Och jag som kan sitta i timmar och dreggla över vackra bokstavsformer och snygg typo… Är man störd eller?

  2. Mattis skriver:

    Nej, det är de där andra som är konstiga!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.