London igen

Jag brukar inte vilja resa till samma ställe flera gånger, men London är ett undantag. Speciellt eftersom det inte riktigt handlar om en semesterresa utan mer om shopping. Valet stod mellan en dagstur till Stockholm eller en flygtur till London. Och när det kostade lika mycket med flyg och ett par hotellnätter som tåget till Stockholm så var det ett lätt val. Så om knappt en månad drar jag till London igen. Förra året var jag och Anton där ungefär nu, och lyckades då komma dit mitt i alla reor. I år tror jag inte att jag har sån tur. Efter att jag hade bokat min resa upptäckte jag att en kompis i Stockholm bokat en Londonresa precis samtidigt. Spooky. Jag hade också förhoppningar om en billig sista minuten-resa till solen, men resorna verkar inte bli så billiga i år. Det är regnets fel. Men jag har ju en del ledighet innan kvar innan jag ska börja jobba, så det kanske också hinns med.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.