• Okategoriserade
  • 0

Typiskt

I dag ringde det en tekniker från Bredbansbolaget och ville koppla in mitt bredband. Eftersom jag inte har en aning om vilket telefonnummer som varit inkopplat i lägenheten senast, så kunde han inte heller koppla in bredbandet. Jag måste därför vara hemma och släppa in teknikern, så att de ska kunna ta reda på hur de ska koppla. Suck. Jag fick ju uppge mitt lägenhetsnummer när jag beställde abonnemanget. Vad använde de den informationen till om den inte behövs för att koppla in tjänsten? Jag är aldrig hemma under normala kontorstider, om man inte räknar med fredag eftermiddag efter fyra. Så nu undrar jag när jag kommer att få mitt bredband inkopplat. När jag kom till stan efter jobbet så stod spårvagnstrafiken över Göta Älv-bron stilla. Det fanns tydligen ingen el på sträckan mellan Centralstationen och Vågmästareplatsen, så jag fick ställa mig och vänta på en buss. Jag fick vänta en stund på att det skulle dyka upp en buss, och medan jag väntade hann spårvagnstrafiken komma igång igen. Slutet gott, allting gott.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.