• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 9/5

I dag är det helgdag, men det märker man inte mycket av som student. Det är bara att jobba på.

I går var det Soulmate på kåren i Falun. Jag hade aldrig varit där tidigare, men det var riktigt mysigt. Faktiskt bättre än i Borlänge. Det var schysst möblerat, med mycket bord så att man kunde sitta och snacka.

I morgon är det jobb i Stockholm. Hoppas bara att det inte är så bra väder, för då har man ju inte lust att göra nånting! De här två dagarna när det har varit varmt har man ju knappt gjort nåt vettigt, eftersom det är så skönt att bara sitta ute och softa.

På lördag är det dags för friluftsdag. Då blir det skogsvandring och korvgrillning. Kul! Fast då måste det ju bli bra väder.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.