• Okategoriserade
  • 0

Söndag 14/11

Det har varit en bra helg. Väldigt bra, faktiskt. Det har varit fint och soligt höstväder. Dessutom har jag varit ute och ätit, varit på bio och pratat mer än på väldigt länge. Tillsammans med Madeleine såklart. Vi såg Bombay Dreams, som var en oväntat bra film. Riktigt rolig, och huvudrollsinnehavarens kompis kommer att bli nåt stort nån dag. Hon var grym! Dessutom Sissela Kyle och Peter Dalle som ensamstående föräldrar. I dag postade jag min ansökan om utträde ur Svenska kyrkan. Äntligen. Jag tänker inte vara medlem i någonting som jag inte står för. Det var verkligen på tiden att jag gjorde det, så länge som jag tänkt gå ur men inte tagit tag i det. Dessutom har jag fyllt i medlemsansökan till Amnesty. Nu ska jag bara gå och betala. Nästa helg ska jag till Saxenborg där UNF har kurs. Jag har planerat in ett möte och en del jobb som ska göras. Jag har tänkt producera en hel del till unf.se som jag kan lägga på hög så att jag har ett lager att ta av längre fram. Men innan dess så ska en webbplats göras klart och en kampanj slipas färdigt. Dessutom ska uppbörden för UNF förhoppningsvis gå till tryck under veckan. (Uppbörd är utskick av inbetalningskort för nästa års medlemsavgift.)

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.