• Okategoriserade
  • 0

Måndag 8/11

Saker och ting börjar flyta på riktigt bra. Jag får ett och annat gjort på jobbet och kul är det! Det känns som om att jag bra koll på läget. Dessutom den där tjejen vars namn börjar på M. Storebror kanske anar. Lördagens fika var en höjdare, och snart ska vi träffas igen. M&M – vilken kombination det skulle kunna bli! Annat kul: flera helger är uppbokade med roliga saker och vänner. Det känns skönt. Det som jag segat med till IOGT-NTO är äntligen klart. Inget mer sånt, det har varit alldeles för jobbigt. Speciellt eftersom det är en kompis som är beställare så känns det inte alls bra. Viktigt: http://www.atomstopp.com/1million

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.