Undercover boss

Undercover_Boss-1

Det bästa tv-programmet just nu är Undercover Boss på SVT. Chefer för stora amerikanska bolag jobbar anonymt i sina egna företag. På så sätt får de veta hur det egentligen fungerar på golvet och ute i verksamheten. Hittills har två avsnitt hunnit sändas, ett om USA:s största renhållningsföretag, Waste Management, och ett om restaurangkedjan Hooters. Waste Managements vd fick se hur de regler och policies som han infört fungerade i verkligheten, och insåg att förändringar måste till för att de anställda skulle trivas på sina jobb. Hooters vd fick se hur en restaurangchef hade en sjukt förnedrande inställning till de kvinnliga servitriserna. Missa inte! SVT1 kl 21.45 på torsdagar. » Programmets hemsida » Se tidigare avsnitt på svtplay.se

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Kamilla skriver:

    Fantastiskt att inte mansgrisen fick sparken under inspelningen.

  2. Mattis skriver:

    Verkligen. Han borde ha fått gå omedelbart.

  3. Kamilla skriver:

    Fiffig programidé ändå. Intressant att titta på, och De Stora Företagen får en massa goodwill. Fast det börjar bli lite tjatigt att de alltid hittar någon sjuk anställd…typ.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.