Gamla bilder blir stora

Senast jag gjorde om mattis.se fick bilderna ta mycket större plats. Tyvärr orkade jag inte göra om alla de gamla bildgallerierna, men nu har äntligen några av dem fått större bilder. Just nu är det bilderna från engångskamerorna på Sommarfestivalen 2006 som blivit större. Det är bara fyra år sedan, men det känns som en evighet sen. Jag minns det i alla fall som ett av de roligaste arrangemang jag varit på. Du kan kolla på bilderna här:

» Kamera 1
» Kamera 2
» Kamera 3

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Macke K skriver:

    Ja, det känns verkligen som det var ett tag sen, men vilken sommar det var! Jag har bara suddiga bilder av själva festivalen, det är lite synd…

    Förresten, bild 10 och 11 från kamera 1 är samma bild, det har blivit ngt knas där.

  2. Mattis skriver:

    Oops. Bilderna är fixade nu. Tack för tipset.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.