Ögonvittnet

Upptäckte en bra serie på SVT Play: Ögonvittnet. Den handlar om två unga killar som blir vittnen till mord. Åtminstone på ytan. Så här skriver SVT om serien: ”Vad händer i ett litet samhälle när internationella brottslingar bestämmer sig för att ta över?”

Serien innehåller allt från den klassiska kampen mellan polisen i stan och på landsorten, till problem att få ihop jobb och privatliv. Och så klart finns det en kärlekshistoria. Men allt har en modern vinkel.

Det är en miniserie på bara sex avsnitt, ett utmärkt format. Jag har nyss sett första avsnittet och nu ska jag genast se del två. Du borde börja kolla direkt för första avsnittet finns bara kvar på SVT play till julafton.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.