Noah Ried – Simply the Best (och lite Schitt’s Creek)

Schitt’s Creek är en tv-serie som flugit förbi lite obemärkt i Sverige. Jag tycker att den är fantastisk. Det är en komedi, som sänts i sex säsonger. I ett av avsnitten sjunger en av karaktärerna en låt till sin pojkvän, och den är riktigt bra. Det är faktiskt en cover på Tina Turners låt ”Simply the Best”, men versionen i serien låter inte alls som originalet (vilket är tur för jag gillar inte Tina Turner).

Noah Reid, som den sjungande skådespelaren heter, gör en fantastisk tolkning. Hur som helst kan man inte säga att låten är nåt typiskt för serien, så oavsett om du gillar låten eller inte så bör du se Schitt’s Creek.

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.