Året 2014

Det har blivit dags att summera 2014. Det enda jag kan tänka på som har hänt det här året är att jag träffade Fa, och sen gjorde slut. Han är en fantastisk människa. Omtänksam, galen, rolig, snygg. Han sliter i det tysta. Men jag såg honom, och jag tror att han såg mig. Vi är så lika och ändå så olika. Vilket år vi hade – så mycket som vi hittade på och som vi hann med. Picknick i ösregnet på Saltholmen. Köpenhamn. Paris.

Det går inte en dag utan att jag grubblar över om jag gjorde rätt eller fel. Jag tänker att jag vill säga till honom att jag tänker på honom. Men det skulle säkert inte göra någonting bättre.

Han har en alldeles speciell plats i mitt hjärta.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.