• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 15/1

I dag kom det pengar från CSN så vi har tokshoppat på efter julen-reorna. Och på Åhléns i stan som lägger ner och säljer ut allt till halva priset. Såg häromdagen en dokumentär på TV4 om Ku Klux Klan. Vilka sjuka människor! De gick runt på gatorna i USA i sina kåpor och delade ut propagandamaterial. Dessutom höll de stora möten i olika städer. Störst var manifestationen i Cleveland där 800 poliser skulle skydda de runt trettio KKK-anhängarna från de ilskna åskådarna. Det värsta är att det finns inget sätt att stoppa dem – de har ju rätt till sina åsikter. På morgonpasset i går fick nån tjej fritt fram att klaga över någonting hon var förbanna på under en minut. Hon skällde på alla idioter som finns. Till exempel såna som alltid jobbar svart och sen klagar på att den offentliga sektorn inte är vad den borde vara. Hon drog en massa fler exempel och hon hade verkligen en poäng! I samma radioprogram spelade de också en massa bra musik – så bra att man undrade vad som hänt. Bra låtar just nu är till exempel The Crash med "Lauren caught my eye" och Kristofer Åström & Hidden Truck med "All lovers hell". Se videon här! I söndags kväll var det dags för Baz Luhrmanns tolkning av Romeo och Julia med Shakesperes originaltext men flyttad till nutida Mexiko. Det var verkligen bra, men texten funkade inte riktigt i alla lägen. I söndags kväll fick jag också frispel och började baka kakor på kvällen. Men chokladkakor är ju alltid gott. Nu ska jag skriva protokoll från styrelsemötet med kåren.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.