• Okategoriserade
  • 0

Fredag 5/1

Så är man tillbaka i Borlänge efter julfirande hemma. Det blev en jul helt enligt traditionen med familjen, och nyårsfirande med vännerna. Alla bara klagar på julmaten, men det finns ju inget godare! Och allra godast är farmors.

Det blev en vit och riktigt kall jul. Snön gör mig inget, men det behöver ju inte bli mer än ett par grader kallt. Speciellt när det blir sånt strul med tågen. På vägen hem var tåget från Köping till Västerås försenta med 20 minuter, och sen var tåget mellan Västerås och Sala ersatt med buss. På grund av det missade vi anslutningen till Borlänge, och fick vänta på att de fixade ännu en buss för att ta oss vidare. Bussen var förstås kall och det tog en bra stund innan den fick upp värmen. Två timmar för sent och i tjugo graders kyla kom jag till slut fram till Borlänge. Snart är det dags för redovisningar, tenor och ännu mer skolarbete. Så det är väl dags att börja fila på inlämningsuppgifterna. Och så ser jag fram emot ett spännande år som kårstyrelseledamot. Övrigt att notera är att det är gott med riktigt potatismos, speciellt med kalops. Dessutom har stråkar trillat ner från förstaplatsen på listan med de bästa instrumenten till fördel för flöjt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.