• Okategoriserade
  • 0

Måndag 10/12

Äntligen är arbetet med Kårsetten klart. Det har varit intensivt arbete, och det är ganska skönt att det är över. Tidningen kommer i slutet av veckan eller i början av nästa vecka. Vi skickade tidningen till tryckeriet i torsdags, en dag senare än beräknat. Anders och Katarina gick ner till brevlådan vid Posten och vaktade den, så att jag hann bränna klart den sista cd-skivan. Som tur var tömdes den inte förrän jag hunnit dit, några minuter efter åtta. I fredags var det dags för överlämning med kårstyrelsen, då den gamla styrelsen visade oss nyvalda hur arbetet går till. På kvällen var det sittning där gamla och nya styrelsen samt de anställda var inbjudna. Henke och Musse hade lagat en god trerättersmiddag och det blev en kul kväll. Och där slutar berättelsen… Det känns som att det är väldigt lite tid kvar innan jul, och mycket arbete att göra. Marknadsföringsprojektet känns lugnt, men layout och grafik-uppgifterna kräver lite arbete. Dessutom har vi en tenta efter jul. Det känns som att jag inte är på topp just nu, så jullovet kommer väl till pass.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.