• Okategoriserade
  • 5

Ljus i mörkret

Året var 2005. Då startade jag min kampanj för sommartid året runt. Hittills har de allra flesta som jag pratat om det med hållit med mig, så det är bara en tidsfråga innan sommartiden tar över helt. I dag var första arbetsdagen med vintertid, och det är inte alls kul att det är mörkt redan när man ska åka hem. Men det finns några ljus i mörkret. Under helgen har folk som jag pluggade på högskolan med varit i stan. Vi träffas inte så ofta, så det är riktigt kul när vi väl ses. Vi har umgåtts, pratat typsnitt, fikat, fotat och ätit gott. Nån annan som jag inte träffar så ofta är Kamilla, men på torsdag kommer hon äntligen hit och hälsar på igen. Dessutom är det rätt kul på jobbet just nu. Jag hoppas att det håller i sig ett tag.

Du gillar kanske också...

5 svar

  1. IKMK skriver:

    Det hoppas jag också. Det sista alltså.

  2. Hull skriver:

    Morgnar som fortfarande är nattsvarta när kontorstiden börjar… Nä tack!

  3. Åsa skriver:

    Idag får du forskningsstöd för din kampanj när det visar sej att hjärtinfarkterna ökar av tidsomställningen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.