• Okategoriserade
 • 4

Tvättstugsjävel

I kväll var det dags att tvätta igen. Jag kom hem ungefär halv sju, och skulle hinna med två omgångar à 40 minuter innan mitt pass tog slut klockan åtta. Eftersom det var sista tvättpasset för dagen fanns det ingen anledning att skynda ner och ta ut tvätten efter sista omgången. Så klockan sju minuter över åtta kom jag ner, och då hade så klart strömmen brutits och tvättmaskinen gick inte att öppna. Jag antar att det är ett vanligt förekommande problem, för nödöppningen till maskinen fungerade inte heller. Det ska finnas en lucka och ett handtag som man ska dra i, men allt det är borta. Alltså måste jag vara på plats i morgon klockan åtta, då nästa pass börjar, för att hämta min tvätt. Och då borde jag egentligen vara på väg till Borås. Vi får se hur det går. Kläderna lär ju hur som helst inte må så bra av att behöva ligga där. Jag har tidigare beklagat mig över våra märkliga tvättider (måndag–lördag klockan 08–20) så i morgon ska jag försöka få tag i nån på fastighetsbolaget och klaga. Jag vill tvätta på söndagar!

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Jörgen skriver:

  Tvätta på en söndag – jag har då aldrig hört på maken!

 2. Mattis skriver:

  Får man inte ens tvätta efter att man varit i kyrkan?

 3. Jörgen & Ove skriver:

  Upptäckte just att detta med tvätt och söndagar verkar vara nåt som går igen på nåt sätt. Läs din dagbok för nästan exakt ett år sedan…från 2007-08-19.

 4. Mattis skriver:

  Jag har skrivit många inlägg om kassa tvättstugor.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.