• Okategoriserade
  • 0

Söndag 2/5

På tåget hem. Trött. En valborgshelg med fantastiskt väder. Trerätters middag, brasa och okynnessmällande småkids. Umgänge och en bra film. ”Guds stad”. Utflykt till Båtsta med picknick. Jagar sol. Hästar som badar. Vitsippor överallt. Vår. Knoppande träd. Varmt. Solen som går i moln. Skiner. Går i moln. ”Det är bara första maj en gång om året.” Succémiddag igen. Upp tidigt. Saxenborgsmöte. Hon är sjuk. Föreningsstämma. Iggisar från Köping. De börjar bli gamla. Borlänge. Mat. Stressar till tåget. I god tid. Läser ut boken. ”Vad gör alla superokända människor hela dagarna?”. Rekommenderas. Nöjd. Trött, men mest nöjd. Tack.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.