• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 4/5

Det händer mycket på jobbet just nu. Jag försöker göra tidning, samtidigt som jag ska ha lite koll på informationssekreterar-grejer och lämna över till Sanna som snart tar över tidningen igen. Så värst mycket material har jag inte, trots att det var manusstopp i går. Men jag tror att det kan bli bra. I kväll hade vi möte om Fridom, en skiva med fem låtar som UNF ska spela in. Låtarna har folk ute i landet knåpat ihop och skickat in till vår tävling. De handlar så klart om droger på nåt vis. Nu ska de spelas in i studio och sen pressas på cd. En kille från Göteborg kom upp till mötet som inte ens tog en timme. Jag tyckte lite synd om honom, men är glad att han kom. Själv hade jag inte mycket koll. Men det har jag nu. Lite roligt är att studion där inspelningarna ska göras ligger rakt över gatan från där jag bor.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.