• Okategoriserade
  • 0

Lördag 8/9

I kväll blir det bio. Vi ska gå på smygpremiären av Kiss of the Dragon. Jag vet inte mycket alls om filmen, så det blir en intressant överraskning. I torsdags såg jag Billy Elliot, som äntligen kommit på video. Det var en riktigt bra film. Scenen där Billy dansar till Paul Wellers ”Town called Malice” är en höjdare! I går fick vi äntligen klartecken för att skicka tidningen Spänning till tryckeriet. Det har dragit ut på tiden en del, men nu är det äntligen klart! I dag har jag mest strukit tvätt och diskat. Sånt där tråkigt som man ändå måste göra. I måndags drog vi igång arbetet med årets skolfotokatalog. Jag är informationsansvarig och ska se till att alla klasser får en tid och att alla namn blir rätt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.