• Okategoriserade
  • 2

Vinter och vår

Så blev det äntligen vinter. Men när kommer våren? Det har åtminstone blivit ljusare på morgnarna och på kvällarna. Det går ganska snabbt känns det som. Det är faktiskt okej med snö. Fast nu längtar jag till våren och sommaren igen. Och lite saknar jag resan till Sri Lanka förra vintern. En lång semester på nåt varmt ställe är inte alls dumt. Fast det är ju inte så kallt här hemma, så jag klarar mig.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Jörgen skriver:

    Jag saknar lite resan till Branäs förra vintern. När snön nu kommit blir man sugen på att åka skidor.

    Fast en lång semester på nåt varmt ställe skulle ju funka bra det med!

  2. Mattis skriver:

    Jag borde nog vara lite försiktig med vad jag önskar, för i dag började snön smälta.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.