• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 6/9

Det märks att hösten är på gång. Man vet aldrig om det kommer att regna eller vara tjugo grader varmt, vilket det var häromdagen. Skolarbetet börjar komma igång så smått. Den här perioden läser vi Industriell ekonomi och Elektronisk publicering på fem poäng vardera. Vi har ett projektarbete på vardera kursen, men har ännu inte riktigt greppat vad det är vi ska göra. Men det är ju gott om tid… I helgen jag hemma och träffade familjen och vännerna. Det blev en tur till Västerås marknad och IKEA. Det var länge sedan jag var på IKEA, så jag passade på och handlade en del för att pigga upp lite hemma. Hela kompisgänget var på stort partaj på lördagskvällen. Det var Anders, pappa till Jenny och John, som fyllde 50 år. Dagen innan hade jag dessutom kommit på att Frans fyllde år på lördagen, så det blev till att snabbt fixa en present till honom också. Efter ett par telefonsamtal hade vi ett koncept: en matlagningskurs under hösten på olika platser. Det blir tre tillfällen när alla ska vara med och då Frazze ska laga mat till oss. Han fyllde ju ändå 26 år, så vi tyckte att det var dags för honom att lära sig det. Om ett par veckor blir det första tillfället under en helg i Göteborg.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.